Skip to main content

Žygis - Kovo 11-osios prog.

 Su Ieva (darbo Ieva) sugalvojom, kad reikia prasieiti. Pirmasis žygis nebus labai rimtas, lengviau jį pavadinčiau ėjimu atokiau Kauno šurmulio ir visai šalia. Šį kartą eisim aplink Lampėdžius ir prasuksim siekdami Nevėžį. Šis takelis yra dalis maršruto besidriekiančio 100km aplink Kauną - "Senasis Lampėdžių paplūdimys – Nemuno ir Nevėžio santaka – Žemutiniai Kaniūkai – Romainių miškas (16,3 km)". 


 Viskas labai paprasta kai gamtoje  eini: klausaisi, dairaisi, nori plepi, nori klausai ko nors per ausines, o dar ir juda kojos prie viso ko. Taigi paskelbėm datą ir laiką, parinkom maršrutą ir paprastai išsijudino šis reikalas. 

Šį kartą net fainai sukrito data, kai eidami simboliškai paminėsim Lietuvos nepriklausomybę. Reiks gal kokią vėliavėlę prisisegti, kad simboliškai matytųsi. 

Mintyse daiktai suplanuoti, apranga apgalvota ir kirba tas noras kuo greičiau eiti... Dar kirba mintys gal iki tų Lampėdžių pėsčiomis nueiti? O gal grįžti po viso prasiėjimo pėsčiomis, o gal pavyktų sumušti savo lyg 33K žingsnių pasiekimą... O gal.. 

Comments