Skip to main content

Steptober prasidėjo

 

Šiandien ir vėl prasidėjo žingsnių mėnuo - Steptober, kai visi draugiškai, pabrėžiu dar kartą, tikrai draugiškai būsime aktyvesni ir sveikesni judėdami daugiau, nei bet kurį kitą mėnesį. 
Dalinuosi pirmos dienos įžvalgomis, rytas tikrai prasidėjo man ne kaip. Neminėsiu vardų, bet šuniuko pribuvėj jau buvo pavedžiojusi šunį, tad keli tūkstančiai žingsnių jau buvo įsukti į skaitliuką. 
Teko imtis veiksmų ir vesti Ievą į mokyklą ir taip prailginti maršrytą iki darbo, nes Rytės darželis yra gerokai arčiau prie darbo. Buvau net išsiveržusi trumpam į priekį, bet atėjo žmonės į darbą, susisinchronizavo žingsnius ir vėl kritau žemyn. 
Darbo metu nieko čia nepadarysi, kiek jau pritrepsėsi, tiek ir bus, bet pietų metui artėjant mano galvoje kirbėjo mintis, kaip čia gauti tų žingsnių. Pietums pasitarnavo spurginė (pažadu daugiau to nepraktikuoti), o kepšant spurgas eiti, eit, eiti. Apėjau geroką ratą. Buvau gal vėl kažkiek trumpam priartėjusi prie lyderių, bet neilgam. Kiti kolegos irgi nesnaudžia vietoje ir vaikšto, juda, ypatingai aktyvios moteriškos lyties atstovės. 
Darbams pasibaigus ir sugrįžus namo vėl minty sukasi viena kryptim, ką paveikus, kad būtų aktyvu. Savo merginoms buvo išreklamuota greitai pagaminama vakarienė, panelės sukirto ir išlekė į salą su savo transporto priemonėmis. O aš, žinoma, pėsčiomis ir futbolo inventoriumi ėjau nešina, kaip koks Sanča Pansa (suprask ginklanešys). 
Vyriškiui nebuvo laiko, kada pranešti, kad visos damos išrūko, bet jos ne iš kelmo spirtas. Pravėrė laiptinės duris, užmatė, kad nėra transporto ir susiprato, kad mes užgastroliavę. Atlėkė į salą ir sėkmingai grįžo su mažąja namolio, o mūsų su Ieva gastrolės tęsėsi. Mano statistika vėl priartėjo prie topų ir grįžom su Ieva namo. 
Nebūčiau aš, jeigu pasiduočiau pirmą dieną ve kovos, tad teko prieš krepšinį vėl išeiti trumpam žingsnių parinkti. Bet nutiko taip, kad įsėdau į ne savo mašiną ir išvažiavau vedžioti ne savo ciuciko. Pačios žvaigždės kartais susidėlioja ir vietoj planuotų 2K turbūt gavosi 6K žingsnių. 
Taip vat netikėtai dieną pabaigiau su 23K žingsnių. Pirma diena įkvepia, šaunus oras aktyvumui puoselėti, bet aš šuns tikrai nevedžiosiu kasdien... Reiks kokį žygį pasidaryti, ar kokiu įdomesniu maršrutu pasileisti, kad kojos pačios trepsėtų, o telefonas tiksliai viską susjaičiuotų. 


Comments