Skip to main content

Steptober kaip maratonas

Užvirė kova šį žingnių mėnesį, kažkaip azartas apėmė ir kimbu į žingsnius nuo pat pradžių. Pacer programėlėje esu nuo 2017 metų, tad turiu šiek tiek statistikos apie save. Dienos visos skirtingos, mėnesiai labai panašūs, varijuoja dienos vidurkiai, bet vis tiek nugula apie 8-9K per dieną. Net radau, kad maksimali diena buvo 41K, bet drįstu su tuo skaičiumi nesutikti, tutbūt laiko zonų persisukimas buvosusukęs programėlei protą. Pamenu, kad 36K tikrai realiai buvo, kai puikią dieną žingsniavau nuo Pažaislio link Raudondvario.

Žodžiu, apie žingsnių mėnesį - kiekvienas matom savo ir kolegų dienos ir rezultatus bendrai. Šiandien buvau nusiritusi su rezultatu labai prastai ir padėčiai taisyti ėjau tris ratus: pirmas ratas su Ieva link pelėdų kalno, antrasis su Ryte aplink namus, o trečiasis asmeninis aplink Stumbro gamyklos prieigas. Na, tie trys ratai man pridėjo 13K+ žingsnių ir dienos turnyrinėje lentelėje pakilau iš 9 vietos į 3 vietą. Bendrai esu 4-oje vietoje ir tik 6K žingsnių mane skiria.

Šiandien žygiuojant su Ieva link pelėdų kalno, išdėsčiau Ievai, kodėl einu, kurioje vietoje esu ir užvirė vaikui noras laimėti. Kai grįžau po paskutinio rato, tai Ieva pirmu taikymu prašė parodyti, kur dabar esu turnyrinėje lentelėje. O vat Kęstas šiandien užklausė, ar taip dabar kiekvieną vakarą vaikščiosiu. Pažiūrėsim, kaip eisis ir visko gali būti, gali tekti žingsnius rinkti ir dienos metu, ir vakarais, ir savaitgaliais. Jeigu laimėsim, tai laimėsim visa šeima.

Antroji žingsnių mįslė, tiesa, fotografas prastas... 



Comments

Post a Comment