Skip to main content

It's getting crazy - žingsnių manija

Jau 5-ta žingsnių mėnesio diena ir kolegos visiškai nutrūko, pernai užteko 14K/dieną laimėti 1-ą vietą, o šį spalį visiškai nieko nenustebinsi su tiek žingsnių per dieną.

Nagi, šiandien išaiškėjo, kad viena kolegė išsibraukė iš sporto treniruočių ir iškeitė sporto judesį į žingsnius, kitas kolega pradėjo namo vaikščioti, o jis gyvena toli gražu ne arti darbo. Tiksliau kalbant, žmogus nužingsniavo lengvai 20K žingsnių tiesiog pareidamas namo, dar prisideda ir šuns vedžiojimas, tad augintiniai žingsniams yra tik privalumas.

O aš įtraukiau savo vyresnėlę į žingsnių maniją. Įžvelgiu teigiamus poelgius:

- Ieva padaro namų darbus greičiau, kad tik išeitų su manimi gaudyti žingsnių

- Ieva greičiau susiruošia tiek su maistu, tiek su apsirengimu, kai pakvimpa išėjimu

- Ieva pasirodo azartiška ir nori laimėti, taip vaikiškai ir natūraliai domisi, kurioje vietoje esu turnyrinėje lentelėje

- Ieva prisijungdama prie žingsniavimo nerodydama pavyzdžio rodo pavyzdį mažajai, kaip greit susiruošti ir eiti, lėkti. Tokia chebrytė pasidarė judvi, tokios pusiau draugės, pusiau kovotojos už dėmesį.

O apibendrinant šiandienos žingsnių linksmumą ir suderinimą, išdidžiai konstatuoju, kad suderinau 2 veiklas: kol vaikai žaidė prie Soboro aikštelėje, aš sukau ratus aplink Soborą. Sukdama tuos ratus sutikau porą pažįstamų, su viena net apsukau porą ratų aplink maldos namus kartu ir smagiai papletelėjom.



Comments