Skip to main content

Laiškas Kalėdų seneliui

 Dažnai rašau laišką Kalėdų seneliui, nes ši atrakcija yra labai prie dūšios. Mano Kalėdų senelis žino, kad nieko man materialaus nereikia. Visko turim, ko neturim to nereikia.

Taigi prie esmės, nes laiškas ir minčių lavina yra šio pageidavimų koncerto esmė. 

Kalėdų seneli, aš tikrai vėl buvau gera šiais metais, tapiau, šokau, dainavau, eiles kūriau, gėles auginau, pečiukus kūrenau, karts nuo karto kokį pyragą ar steiką kepiau, tad vėl gavau karmos taškų tai gruodžio paskutinės savaitės linkmybei.

Rašant laišką net minties neturėjau, ko aš noriu, bet susidėlios tas sąrašas. O jis kaip metai iš metų gali Kalėdų senelį lengvai sakant šokiruoti ir senelis neteks amo kuriam laikui.

Dėstau mintis pirmumo šovimo eile, o ne prioritetų tvarka:

- prisimeni seneli, kaip kažkada minėjau tavo pagalbininkus, tai vėl reiks tų žmogeliukų pagalbos ir pasikeis tas tvarto stogas

- dar reiks namuko vienos pusės grindis pakeisti. Norisi tų naujų grindų, grindelių, nes bus visiškai malonu buvoti svetainėje

- lauko durys dar gali vargšelės būti, bet jau nebeilgai jos tvers, jau pradėsim dairytis jųjų alternatyvos

- bet viršutiniai punktai vienaip ar kitaip įvyks, o vat tarpušventyje atostogų savaitė būtų idealiausia dovana. Kalėdų seneli, plyz, plyz, pasiimk atostogų tarpušventyje ir pravalom galvas nuo minčių ir tiesiog pasimėgaujam bimbinėjimu ir filmu, knyga, buvimu kartu, etc. 

Comments