Skip to main content

Restoranėlio fenomenas

Užsirašysiu savo vakarykštį patyrimą apetit restoranėlyje. Pirma patirtis su apetit restoraneliu buvo prieš kelis metus, kaip skaniai pavalgiau ir net naujus metus ten esu sutikusi. Maistas slanutėlis, aplinka tiesiog jauki, procesai sudėlioti ir viskaa. Tiesiog gera formulė, bet yra vienas esminis dalykas šiame restoranėlyje, kai negalioja dėsnis - stalo rezervacija.
Negali čia ramiai prieš valandą, savaitę ar mėnesį užsirezervuoti stalo ir klestelti minkštąją taip paprastai. Vakar atėjom su Ieva ir žiurim gi eilė laukiančiųjų stovi lauke, vakarasneiš šiltųjų, bet žmonės laikosi atstumo ir laukia. Dalis žmonių lauke, dalis viduje, tad pasiskambinau ir gavusi žalią šviesą, kad išsinešimui priima užsakymus, per 20 sekundžių išsirinkau maistą šeimynai. Personalas tikrai atrodo busy ir iš karto perspėjo, kad teks laukti 30-40 min. Išlekiau per duris ir su Ieva trynėmės po aplinkelius tas visas minutes. Taigi pasižiūrėjom į fontaną, palenktyniavom su dviračiu, aplankėm miniatiūrų minigaleriją, dar porą ratų apsukom ir gavom savo užsakymą apetit'e.
Reziumuojant apie apetit: maistas skanus ir verta jo laukti, esant dabartinei situacijai, nereiktų žmonių knibždėlynėje pietauti viduje, už staliukų nerezervavimą ir gyvą eilę gauna extra taškų, nes geidžiamam maistui gauti toks sukyla bandos instinktas, sukeliantis norą laukti to išsvajoto maisto. 

Comments