Skip to main content

Geras maistas, gera aura

Seniai užmačiau vietelę vertą užsukti, kai matai tik kieme esančius baldus ir užrašą ant juodos lentos. O užvakar Tomas G. parekomendavo, nes pats užsuko ir išbandė. Smalsumo vedina, šiandien nusivedžiau sumažėjusią šeimyną į Mod Hog, Mad Hog, Pub Hogas ar koks ten bebūtų šios vietos pavadinimas.
Žinau, kad aš to pavadinimo neprisiminsiu, žinau, kad visada minėsiu buvusį vienuolyno pastatą, ar šalia esantį didelį prekybcentrį. 
Žinau taip pat, kad patirtą skonį burnoje dar ilgai laikysiu, kaip etaloną. 
Mano Jautienos brisketa buvo pilna skonio, kai atsipjauni, dedi į burną ir net leidi garsus iš malonumo, niam, niam. Kai kukurūzų pyragas prisigeria to padažo, kai imi, dedi į burną ir mėgaujiesi.
Kęsto "Driskiaus" burgeris vertas nuodėmės, tos jautienos juostelės, svogūnai, kotletas. Tiesiog tirpsta burnoje.
Meniu neplatus, bet kam tie meniu labai, kai tas kiekis ir lieka tik kiekiu, o čia esmė yra mėsa ir jos kokybė. Bulvytės, kaip bulvytės, tiesa, jos gardžios. Traški plutelė, neprisigėrę aliejaus, na tikrai valgomos. Vegetarai irgi neliks alkana, tikrai kažko buvo meniu, bet liks tie patiekalai paskutiniai.
Maistas maistu, bet kieme jaukiai įrengta paprasti stalai, o įėjus į vidų stebina tiek gražūs skliautai, tiesiog verčia vėpsoti į lubas, į sienas vertas tvirtovės. Jauku, paprasta ir nenuobodu.
Driskiaus burgeris
Jautienos brisketa

Skanumėlį rasite - https://facebook.com/HogasPub/

Comments