Skip to main content

Smuklė "Alaus sapnas"

Jau porą kartų eidama Gedimino gatve (Kaune), pastebėjau, kad vietoj blyninės atsidarė nauja įstaiga. Įtariu, kad blyninė neišgyveno, kad ir kaip stengėsi ir dėjo pastangas pritraukti klientus. Šioje Gedimino gatvės atkarpoje dažnai atsidaro ir užsidaro maitinimo ar gėrimų paslaugas teikiančios įmonės, stabiliai ir ne vienus metus gyvena tik kiniečiai ir Sietuva, kuri išgyvena tik iš dienos pietus valgančių lojalių lankytojų, bet šis postas ne apie tai...
Šiandien aš labiau atkreipiau dėmesį į tą smuklę "Alaus sapnas", net iš išorės aišku, kad čia turėtų rinktis alaus mėgėjų tuntai. Vitrinoje matosi kitokio alaus butelių, iš karto mintyse asociacija - čia turbūt nerasi daugiausiai išverdančių alaus gamyklų alaus, o rasi mažų bravorų alelio. Užsuku į vidų, nors alaus nesiruošiu gerti, bet smalsumas sako - eik. Interjeras primena angliškus pubus, kur nėra daug šviesos, kur akcentas į barą, o stalai, kėdės, suolai mediniai ir šiaip jiems nekeliami dideli reikalavimai, kad tik svorį ir išlietą alų atlaikytų.
Jeigu susiruoščiau gerti alaus, tuomet užsukčiau į šią vietą tikrai. Neatbaidė manęs interjeras, tik įdomu žvilgtelti giliau, ką jie siūlo išgerti, ką jie siūlo užkąsti, kokį foną leidžia ir kaip aptarnauja.
Iš karto puoliai internete ieškoti, kaip jie save pristato ar šiaip reklamuojasi ir nusivyliau. Tinklapis paleistas, bet tik tiek. Arba jį kurs, arba taip ir baigs dieneles... Galėtų bent facebook profilį susidėti, nuotraukas vidaus įkelti ar sukurti atmosferą, dėl ko verta pas juos būtų užsukti.
Šiam kartui postas paviršutiniškas... jokių žvaigždučių ir įvertinimų nebus.
Smuklė - Alaus sapnas
Trumpas reziumė iš interneto pabaigai:
http://www.rekvizitai.lt/imone/uab_alaus_sapnas/ sako, kad vadovas - Darius Širmenis
https://www.facebook.com/DariusSirmenis sako, kad domisi šis žmogus alaus virimu, tad linkiu Dariui nepaskęsti pubų/smuklių pasaulyje ir traukti srautą žmonių į savo "Alaus sapną" ne tik reklama "iš lūpų į lūpas".

Comments