Skip to main content

Zell Am See ir Kaprun

Issiruosem siemet paslidineti ir puikiai paatostogauti Austrijoje.
Reikejo zut but mums tikslios savaites vasario menesi, o apartamentu pasirinkimas buvo skubus, o ivairove is ko rinktis nebuvo gausi. Taciau kiekviena diena iseinant is savo Haus Wilhelmina minim tuos sveciu namus, o gal pensiona vis geru zodziu. Pusryciai svediskas stalas, viskas tvarkinga, bet jau ne pirmi metai eksplotuojama. Kaip supratau, siuos namus valdo seimyna, tad rupestelis ju jauciasi.

Apie Zell Am See

Zell Am See - jaukus, kurortinis, austriskas miestelis priguzejes slidininku, arba jiems visiskai prijaucianciu. Ant kiekvieno kampo ziemos sporto prekiu nuomos ar pardavimo vietos, keletas kitokios rusies parduotuviu, pora suvenyru parduotuviu be kinietisku prekiu, o pagrinde viesbuciai, apartamentai, maitinimo istaigos ir barai. Pora vietukiu atradome, kur galimes vakare sugrizti vakarienes, pirmoji centre, kur visada pilnai uzsesti stalai, antroji burgerine prie stoties. O visos kitos vietos mums neitiko, kad ir kiek mes ratu sukom apsukom. Visai nebuvo noro praverti dureles.

Burgerine

Dar apie Haus Wilhelmina - lokacija nuostabi, keltuvai i Zell Am See visai salia, centras irgi, o kas svarbiausia, visai salia skibus stoteles. Viena uz 20 metru kilti aukstyn i miestelio keltuvus, kita uz kampo kuri veza i slidinejimo roju - trasas uz Kapruno. Esme yra gyventi prie paskutines, o gal tiksliau, prie pirmos stoteles, nes ryte i ta autobusa prisikemsa zmoniu, ir kitose arciau Kapruno esanciose stotelese, autobusas net nestoja, arba sustoja is mandagumo ir neima keleiviu.
Taigi, gyventi reikia Zell Am See centre, o slidineti vaziuoti uz Kapruno.

Comments