Skip to main content

Mano darbas yra online

Darbas be darbinio kompo

Šiandien nutiko visai smagus eksperimentas, tiesa, jis nebuvo planuotas.
Tašė liko namuose, o toje tašėje visas mano gyvenimas, kaip namų raktai, darbo kortelė ir.... darbinis kompas.
Ryte iškeliavom su vyriškiu skirtingais keliais, tad tašė liko stovėti kur yra, o aš nupėdijau link CityBee. Kai pagalvoji, tai nieko čia tokio neturėti namų raktų, juk visada galima grįžti paskutinei, be darbinės kortelės nepatogu vaikščioti ofise, bet po pietų jau turėjau guest kortelę. Pamačiau, kad neturiu kompo tik atėjusi į darbo vietą, nei rėkti, nei bėgti. Vyriškiui svarbus susitikimas, tai tikrai neatveš kompo per 1 ar 2 valandas. Namo negaliu nusigauti, nes neįeisiu.
Paguoda, kad telefonas ir piniginė vietoje, kaip ir gyvenimas tęsiasi.

Darbas yra debesyse

Įdomioji šios istorijos dalis yra darbe dirbti be darbinio kompo, bet... pasiskolinau kitą kompą ir po 20min jau buvau prisijungusi prie beveik visų reikalingų įrankių.
Iš to seka, kad mano darbas iš principo yra visiškai online, visiškai mobilus. Visa reikalinga informacija yra debesyse ir aš be jokio "strioko" galiu rekomenduoti visiems palikti bent kartą darbinį kompą namuose ir pažvelgti į situaciją kitaip - kaip organizuoti visą savo darbą, kad ne tik popieriaus nereikėtų, bet ir kompo nereikėtų. Visi darbai online, visi dokumentai online, kolegos šiandien ne online, o šalia.

Comments