Skip to main content

Turininga Vasario 16-oji

Si vasario 16-oji dziugino  savo oru, savo nuotaika, uzsiemimais ir siokiu tokiu issukiu.
Vakar vaikai svente darzelyje Lietuvo nepriklausomybes diena, siandien visi kartu iskrutejome pas baba, i gimtadieni. Taip, visiskai pasiseke, kad mamos gimtadienio proga keliame trispalve ir megaujames laisvadieniu, programa ivairiuose miestuose.
Suguzejom visi pas baba, smagiai pasisnekuciavome ir atvaziavus pusbroliams nusliukinome visi gaminti zvakiu. Sunenai jau ne vienus metus papildo kisenes Kaziuke prekiaudami savo gaminiais: biciu vasko zvakutes, savos gamybos saldainiai ir kiti reikaliukai. Planai pirkti zaidimu kompiuterius ikvepia tik prisideti prie ju planu.
Ir paskutinis sios dienos elementas, prisidejimas prie 101 km Lietuvos nepriklausomybes proga. Pasiryzimas buvo didesnis, nei noras pradrybsoti ant sofkes su vakaro darbiniais skaitiniais, ar tv pulteliu. Siemet tai buvo pirmas prasibegimas, didziausias pasiekimas, kad pompos negavau, aplankiau seniai matyta Putvinskio, Traku gatves. Sios abi gatves mane imponuoja savo ramybe, aura ir nori ten apsigyventi. 5km iveikti miesto reljefu, oras nuostabus, muzika ikvepia... geras jausmas prasibegti :)

Comments