Skip to main content

Kauno senamiesčio vietukės

Dažnokai pasivaikštau senamiestyje, tiek su kompanija, tiek viena. Kai eini, eini, eini, tai ir atrandi vis ką nors gero ar įdomaus.
Šį penktadienį akis užmatė 2 vieteles, vieną seną ir vieną naują.
Pradedu nuo senos... Ryšių muziejaus kiemelio "Ryšių Kiemelis 837". Pernai vasarą iš draugų esu girdėjusi, kad skanias ir dideles picas kepa, bet taip ir neužklydau iki ten. Šį kartą kojos ten nuvedė tempiamos smalsumo ir toks pasivaikščiojimas manęs nenuvylė. Kiemas didelis ir erdvus, sužaista su staliukais gerai. Norisi prisėsti, nors nieko įmantraus nėra. Greičiausiai perdėtas įmantrumas kaip tik atbaidytų ir nekiltų noras dalintis atradimu čia. Reiks kada vakare užsukti tos picos...
837 kiemelis Ryšių muziejuje
837 kiemelio atidarymas
Antrasis atradimas yra visiškai naujas. Nei būta, nei girdėta prieš porą savaičių apie jį. Vilniaus gatvėje įsikūrė PizzaToGo. Patalpose buvo, berods, rankdarbių centriukas ar kokia tai floristika. Užkliuvo akis į šią vietą dėl originalių kėdžių, išneštų lauke. Nei kėdės, nei taburetės, bet akį traukia, ką iš medžio galima sugalvoti neperkant super duper plastmasinių kėdžių.
Neseniai atvėrusi duris PizzaToGo
Pasidomėjau internete abiemis šiomis vietukėmis, turiu pagirti, kad abu turi FB profilius ir ne vieną tūkstantį draugų. Pervertus feed'us ir šiaip naujienas, galima spręsti, kokie yra savininkų ar vadybininkų pomėgiai, į ką orientuojasi, kas mėgstama ir kokie žmonės turėtų rinktis šias vietas.
Pagal internete, o tiksliau FB, rastą info rinkčiausi 837 Ryšių kiemelį... Ten širdis arčiau linksta :)

Postas parašytas dar nesilankius ir neišbandžius meniu... Laukite tęsinio :)


Comments