Skip to main content

Health tech accelerator

 Prisijungiau prie iniciatyvos, šį kartą prie sveikatos mokslų srities health tech accelerator. Su Justina mokėmės šiek tiek, tuomet mokymus ji vedė, kuriuose aš dalyvavau, tada dar konferencijoje susitikom. Daug tų sąlyčio taškų ir užsiregistravau.

Šiandien buvo intro diena, su supažindinimu, su komandos susipažinimu ir šios veiklos pradžia.

Grupėje vienas medikas, kitas būsimas medikas, du žmonės iš visuomenės sveikatos, vienas iš IT dalies, aš ir mentorius iš farmacijos įmonės.

Idėjos neturėjau, tad prisijungiau prie grupės iš idėjos autoriaus ir kitų tokių pačių norinčių padaryti proveržį žmonių. 

Pirma diena su 2 valandomis buvo puikiai sustyguota, aiškumas, detalumas, klausimai atsakyti, detalės dėliojamos. Taigi ketvirtadieniais bus užsiėmimo nuo 16 val septynioms savaitėms startuojant nuo šio ketvirtadienio.

Ps. Šiaip su komanda kalbėjom apie idėją ir jos įgyvendinimą, man toks dejavu pasidarė, kaip prieš daug metų jau tokią problemą esam gvildenę. Iš kitos pusės vieną iš idėjos sprendimų esu jau ir padariusi su komanda. Atsidarau tinklapį, kuris dar gyvas ir jame ta dalis neveikianti, bet dar matosi, kad buvo darytas projektas. Sukasi ratu tos mintys, idėjos, tik kai kurioms idėjoms reikia pribresti iki sprendimo su kitomis AI technologijomis.

Comments