Skip to main content

Židiniai Kaune ir Ukmergėje

 Per kelis mėnesius pasidairiau, paieškojau židinių ir jų dalių Kaune ir Ukmergėje. Ukmergėje nieko neradau apart standartinių statybinių prekių parduotuvių asortimentu, tad iš karto išbraukiu šią mielą lokaciją iš apžvalgos.

Standartiškai Vilpra yra seniai žinomas prekinis ženklas, tad Pramonės ir Raudondvario filialuose visko yra. Mano židinių ir krosnių meistras iš Ukmergės ir jo brolis iš Utenos krašto rekomendavo Vilprą, tai išsirinkau židinį, sukomplektavau Silca plokštes, pajungimo vamzdį, alkūnę, klijus ir tėvokas pasirūpino logistika į vietą.

Be Vilpros Kaune dar yra Kratki židinių atstovai "Indeko LT", Ašigalio g. 11A, Kaunas. Kaip suprantu savininkas dirba ofise, o kitas žmogelis tik pakrauna nupirktus daiktus. Stipriai rekomenduoju tik su savininku kalbėtis, o jis ir šnekorius, ir atrodo, kad žino, ką šneka. Pliusą gauna už rekomendacijas, brėžinuką, kaip įrengti grindyse groteles ir pajungti nuo židinio. Iš savininko įžvalgų ir kalbėjimo su kitais klientais - atrodo, kad ne tik židinius parduoda, bet turi ir židinio meistrų.

Šiandien nukeliavau į "Degis", V. Krėvės pr. 49, Kaunas. Nukeliavau žinodama, kokios konkrečios prekės noriu, tai vadybininkas salone labai maloniai ir konkrečiai pasiūlė nuvažiuoti į Mituvos g. 16A, Kaune ir ten įsigyti groteles. Gan painus tas pastatas, bet antrame aukšte žmogus greit surado sandėlyje prekę ir įsigyjau ją.



Comments