Skip to main content

Medziu skiepyjimas birzelio menesi

Uzsireike skiepyti si savaitgali, kad nieko neliko, tik nulekti i tevo sodyba ir pasiskinti sakeliu. Kad skiepyjimo atrakcija butu dar idomesne... As nezinojau, kuri ta saldzioji obelis. Tai su sekatoriumi nusiskyniau 3 medziu po kelias sakutes su 10cm minimum siu metu ugliais. Obelys senos, tad tu ugliu ne marios. Zodziu, kad dar viskas butu sudetingiau, tai zole tokiabuvau auksta kad vaikai butu joje pasiklyde, o ir suveseje zoles gan sumedeje.
Misijos pirma dalis praejo sekmingai, sakutes masinoj, vaikai irgi masinoj, o as issitraukiau savo skiepyjimo inventoriu ir tipenau skiepyti. Pagalvojau, kad birzelio menesi reiktu skiepyti akute su T formos ipjovimu ir paskiepyjau i sena obeli keleta akuciu, kokiame aukstyje noreciau nauju saku. I keliu metu obeli paskiepyjau ir balno technika, aprisau savo megiama melyna izoliacija ir visas skiepyjimo zaizdas aptepem su Ieva sodo tepalu. Ziuresim, kas gausis, nes prigijimas virs 30 proc. mane labai dziugintu.
Kad nebutu nuobodu, dar ir pirsta prasireziau su skiepyjimo peiliu. Na tikrai jis ne veltui naudojamas skiepyti, tikrai astrus ir pajauti, kaip lengvai slysta. Pamokele buvo uzmirsta, tad pasikartojimas labai i tema. 

Skiepyjimas akute birzeli

Obelu skiepyjimas vasara

Comments