Skip to main content

Atskleista tobulos mango margaritos paslaptis



Tobulas ir naminis Mango margaritos kokteilis
Tobulas ir naminis Mango margaritos kokteilis 

 Breaking news!!! Vakar netikėtai, bet lauktai pavyko iššifruoti tobulos margaritos receptūrą. Aplinkiniai visi žino, kad mano mėgiama Margarita yra Agavėje, bet negi bėgsi žmogus ten, kai tik užsimanai ko nors tiršto mangų skonio.

Vakar atvėrus baro dureles bandžiau susigaudyti, kas čia tiktų į tą margaritą. Tekila rasta, triple sec nerastas, bet puikiai pakeistas Contreau apelsinų likeriu, šaldytų mangų parduotuvėje netikėtau radau maišiuką. Čili miltelių namuose neradau, bet buvo atrinkti 2 panašiausi ingridientai: rūkyta saldi paprika arba Cajun. Taigis, įvertinus visus ingredientus ir jų pakaitalus, rodos gavosi nuostabi naminė Mango Margarita.

Mango margaritos kokteiliui reiks:

Apie 300g šaldytų mangų kubeliais

Apie 100ml geros tekilos

Apie 40ml Contreau likerio

1-2 šaukštų agavos sirupo

Žiupsnio Cajun ir druskos

Labai viskas paprastai pasigamina su šiuo kokteiliu: sumeti mango gabaliukus, supili gėrimus, agavų sirupą ir plaki, kol nebesigirdės ledo gabaliukų ir mangai pavirs į glotnią piurė.

Į dubenį pribėriau druskos ir Cajuno, taurių kraštus patepiau citrusiniu vaisiu (šį kartą pasitarnavo greipfruktas), pasukiojau taurę druskos ir Cajuno mišinyje, supyliau iš kokteilinės mango tirštumą ir viskas. Gardumas garantuotas....

Cajun puikiai tinka Mango margaritai paskaninti
Cajun puikiai tinka Mango margaritai paskaninti



Comments