Skip to main content

Tautų migracija miegojimo srityje

 Šiemet damos stebina, kaip abi prisigalvoja dalykų, abi susitaria, tiesiog abi viena iš kitos mokosi. Kad ir šiandien buvo sumanyta pakeisti miegojimo vietas. Grįžus namo radau ištrauktas žaislines palapines, veiksmas vyko jose visą dieną, o vakare palapinėse buvo sutempti patalai.

Pamenu, kai visą laiką miegodavau savo lovoje pas tėvus ir kokia laimė buvo nuvažiuoti pas tetą Alytuje ir ten paklodavo ant grindų. Čia tau ne ant sofos ar lovoje miegoti, čia ant grindų!!! Prisimenu Genės kelių sluoksnių paklojimus ant grindų, labai smagu būdavo. Tiesiog visada rinkdavausi miegą ant grindų svečiuose.

Prisimenu apie save ir savo prisiminimus, kyla noras per vaikus tai dar kartą patirti. Miegojimas ant grindų palapinėje, kur kietoka ir kojos tiesiog netelpa toje žaislinėje palapinėje. Prabudus nesusigaudymas erdvės ir visi kiti nenuobodūs ir nauji potyriai.

Na, laukiam šiltesnių orų ir lėksim į kaimuką, ten ir namuko medyje statybos laukia, ir pernykštis namukas, ir supynės, ir hamakas, ir palapinės pravėdinimo lauks visus savaitgalius. O kur erdvės, žalios spalvos klodai ir nuostabūs saulėlydžiai prie laužo. Baisus pasiilgimas... 

Comments