Skip to main content

Team building - workation

Savaite praleidom visi su kolegomis kartu. 100 proc. atkeliavo ir tai labai smagu, kad nirkam nesutrukde jokie reikalai ir visi kartu arba mazesnemis grupelemis leidom laika kartu.
Smagus reikalas kartu geriau pazinti kiekviena is kolegu, tai vienam ekipaze bunant, tai vakare protmusyje prie vieno stalo menant teisingus atsakymus ar kitoje vakarineje veikloje.
Workation erdve - Klaipedos Menu fabrikas puikiai pritaikytas tokio tipo isvykai, viena erdve darbui, atskiras kambariukas skambuciui, balkonas standupams, terasa siokiems tokiems video reikaliukams. Buves tabako fabrikas yra smagiai prikeltas antrajam gyvenimui su dalimi issaugotu elementu ir reflektuojantis i erdves transformacija. Restoranelis Raketa reikalo visai negadino, nors ir viena padaveja gavo tugstynes pravarde :)
Gyvenimas Bohemoje puikiai korealiavo su menu fabriko sinteze ir lyg puikus draugai vienas kita stiprino per menu prizme.
Vakarines programos neleido atsikvepti nei vienam ir stingde ivairove, nuo protmusio, gido keliones ir pasakojimu, pokeriuko, performance Menu Fabrike, XIX amziaus vakarienes ir taip kiekviena vakara. Taip, taip, nebuvo kada atostogauti, visi buvome uzimti ir maloniai nustebinti maistu, aplinka, azartu ir Klaipedos istorija.










Comments