Skip to main content

Plenerui besiruošiant

Rūpinuosi pleneru ir mintyse kirba, kurį šį kartą tapymo stilių imti ir įvaldyti.
Ieva ir Rytė imsis drakonizmo, bubaužizmo, pabaisizmo, Bubas ir Liolia imsis peizažų, gėlyčių ir dar ten visokio grožio kūrimu. Kęsčiukas vėl visoms damoms į namus pilnus kraičius šedevrų pritapys, na o aš galvoju palypėti link fovizmo ir suprematizmo, gal vėl kokį kartą išbandysiu primityvizmą. Bet primityvizmas ne taip pagarbiai skamba, kaip fovizmas, ką jau bekalbėti apie suprematizmą.
Tarkim, kalbuosi su manimi ir mano tapymo subtilumais nesusipažinusiu žmogumi. Prisistatau, kad rengiu plenerus, garsiausi Balelių tapytojai pluša kelias dienas lenkdami nugaras prie molbertų, kuria šedevrus, o aš pati atstovauju balel-suprematizmo krypčiai. Žvelgiant giliau, vertėtų apskritai pervadinti sukurtus šedevrus į naujo stiliaus naujadarą: balel-fovi-supra-tizmas, balelmatizmas, balematizmas, balmatizmas, balelizmas, balizmas, Rytizmas, Ievizmas, Bubizmas, Ilonizmas ir šedevrizmas, šedevrizmo šakai priklauso 2 atšakos, kitaip tariant Kestizmas ir Kajokizmas.

Comments

  1. Ne nu čia genealu, galų gale viskas stojo į savo vietas ir jau drąsiai galima traukti į meno istoriją ir patį plenerą ir terminologiją ir papildyti meno istoriją naujomis šakomis.

    ReplyDelete

Post a Comment