Skip to main content

Laiškas Kalėdų seneliui - Antras bandymas

Vakar užgimė mintis parašyti laišką Kalėdų seneliui. Sakyčiau, kad jau pats laikas, nes senelis gi ne supermenas. Jis turi viską kruopščiai perskaityti, išanalizuoti ir užsakymus pateikti nykštukams (gamybos arba tiekimo skyriui).
Kad jau skaitysi mano laišką Kalėdų seneli, tai noriu labai pasigirti, kad buvau itin gera šiais 2013 metais. Blogų darbelių nedariau, tik gerus darbelius. Va pavyzdžiui, kad ir Ievos atsiradimas. Čia nuostabus darbas, tad šiemet ateik pas mus su didesniu maišu dovanų. Kokios gi Kalėdos be dovanų, gražūs ir šilti žodžiai gerai, bet Kalėdų laukiam dėl tu DOVANŲ.
Gana... pereinam prie rimtų reikalų. Gal šiemet skirstyti viską į 2 pogrupius? Viena grupė suaugę ir kita pirmo prioriteto grupė - bubužiukas, pupsikas ar tiesiog Ievukas.

Kalėdų seneli, tiek jau to... pirmiausiai pasirūpink Ievuku, na reiktų ko nors gražaus paieškoti. Ką nors lavinamo ir 1-2 metų amžiui :)
   - Žaislai ar drabužiai iš Moulin Roty, Cocone, Smart world...
   - Visiškai žemiška ir nelabai įdomi dovanėlė - patalynė iš IKEA, pukinė kaldrytė šaltai žiemai
   - Sportinis vežimėlis, rogutės
   - Atskiras kambarys
   - Keista, bet sąrašas gavosi netrumpas. Šiek tiek neįdomu: nei  kompiuterio, nei telefono, nei dviračio, nei distanciniu valdomos mašinos, nei skraidančios lėkštės, nei povandeninio laivo, nei krūvos puponautų :)))))
Kalėdų senelio belaukiant. Source
Antra grupė yra kur kas rimtesnė... Čia kaip lengvoji ir sunkioji atletika. :) Mano sąrašėlis:
   - Kokios nors linksmos smulkmės įsisegti į atlapą ar kitaip pasidabinti.
   - Kelionė į kalnus, kur gali gerą pusdienį leistis su šalmu ir kojomis įmontuotomis į snieglentę, dairytis į gražius vaizdus, per pietus guliašo sriubos pasrėbti, o vakare gerti arbatėlę jaukioje kavinukėje gražiame miestuke.
   - Jaukios pirtelės kaimuke. Kur šaltą vakarą spragsėtų malkos pečiuje, sušalusius kaulus šildytų karštis ir vantos, o šiltas rytas būtų sutinkamas terasėlėje, foteliuke ar supamoje kėdėje.
   - Atskiro kambariuko Starcraft'ams tvoti. Kai užsidarai ir papuoli į teranų, protosų ir zergų pasaulį, su sklindančia ausiai miela muzika: "scv is under attack", "depot required", "mineral field" ir t.t.
   - Mažos, mielos mašinėlės, kurios ilgis kaip dviračio, bet pačiai minti pedalų nereiktų. Vairas su pypsiku, dvi durelės, greičio pedalas, stabdis. Taip ir matau save ralinėjančia mieste... eee, aukštesnė pavara, eee ir kita pavara. Ech... vis dar nepraeina noras turėti tą mažą mašinėlę.
   - Na, ir žinoma, seneli... yra dar keli nebaigti reikaliukai iš 2011 metų laiško :) Nuoroda į 2011 laišką Kalėdų seneliui.

Comments

  1. Senelis šį kartą nuo kėdės nenuvirto. Senelis tik nori pasidžiaugti, kad iš ankstesnio sąrašo dovanos po truputį realizuojasi - kad ir ne su pačio senelio pagalba (kaip didelis raudonas virtuvės pagalbininkas), kad ir be įvairių vyrukų pagalbos (vandentiekis kaime), bet sarašėlis trumpėja. Tik senelis nori pastebėti, kad kambario remonto be dulkių nebūna .....:) Senelis bandė tokį norą paaiškinti nykštukams ir vyrukams, tačiau tie tik pasiukiojo pirštą palei smilkinį ir seneliui atskaitė paskaitą apie gyvenamosios vietos remonto subtilybes :). Todėl dabar senelis, turėdamas jau du laiškus (aišku jų su metais daugės), skirsto užduotis savo pagalbininkams ir stengsis, kad šios Kalėdos būtų įsimintinos. O jos tokios ir bus, nes jas sutiksime jau būdami trise, ir kai kam jos bus pirmosios gyvenime :*

    ReplyDelete

Post a Comment