Skip to main content

Knyga, kuri įkvėpė gaminti

Vakar į pirkinių krepšį netikėtai įšoko jau antroji mitų griovėjų knyga - 7 ingredientai draugams.
Gaminti įkvėpusi knyga - 7 ingredientai draugams
Prekybcentryje pavartėme knygą ir ten pat išsirinkome receptą vakarienei - jautieną su cinamonu. Nuostabus cinamono aromatas pasklido vakare namuose... Liežuvį gali praryti valgant tokį patiekalą, tas netikėtas jautienos ir cinamono derinys...
Po sočios vakarienės užsimaniau ir aš iššūkio - ko nors saldaus norėjosi išsikepti, vėl knygelė pravertė, vėl krito į akį vienas receptėlis... Kai kurių produktų trūko namuose, tad buvo proga vėlų vakarą nusibelsti į parduotuvę. Ko nepadarysi, kai įkvėpimas ima viršų :) Taip užgimė keptas tinginys, kaip tikram tinginiui priklauso į sudėtį įėjo Gaidelio sausainiai, o visi kiti ingredientai netikėti ir jokios asociacijos su mamos daromu tamsiai šokoladiniu tinginiu. Vakar abu patiekalai pasisekė, o gal tiksliau pasakyti - gaminti lengva, maistas vertas ovacijų.
Mitų griovėjai neapsiribojo mūsų įkvėpimu... Šiandien pagamintas dar vienas patiekalas, o kitas  numatytas rytojaus vakarienei.
Ši knyga laiku ir vietoje, kai truputį nuslopo vakarienės idėjos, kai atrodo, kad visas maistas vienodas, kai norisi naujo skonio, kai viskas atrodo pabodę ir išbandyta. Oi kaip ne viskas išbandyta iš tų pačių paprastų ingredientų, kaip galima 7 produktus sudėlioti į naują derinį.


Comments