Skip to main content

Kalėdų belaukiant

Šiemet anksti pradėjau laukti Kalėdų. Tiesa pasakius, spalį pradėjau laukti pavasario, bet mano supantys gudrūs žmonės patarė laukti Kalėdų, o tik po to žalios spalvos gamtoje.
Tas patarimas visai gudrus, tad pradėjau laukti Kalėdų ir tos kalėdinės nuotaikos, kuri trunka apie pora savaičių.
Ieva irgi prisideda prie mano Kalėdų laukimo, tad jau koalicija suburta. Laukti du kart linksmiau patapo.

Na, ir viso to linksmoji pusė - LAIŠKAS Kalėdų seneliui.

Mielas, Kalėdų Seneli,

Šiais , 2016-ais metais, buvau kaip visada be galo gera. Išmokau arba prisiminiau keletą eileraščių, po kelių mėnesių sąstingio, galiu ir kokį cirko numerį parodyti, arba skirti šokį vardan didelio maišo dovanų.
Na, o jeigu prie reikalo, tai pradinis ir, žinoma, ne iš kukliausiųjų sąrašas yra:
1. Traktoriukas žolei pjauti. De ja vu, bet rodos, kad šis punktas dar neišpildytas iš praėjusių metų sąrašų.
2. Nauja mašinytė, na kaip visada Caravan tipo. Erdvi, nauja. Gal net su odiniu salonu, ragais viršuje.
3. Dar reiks, kaip visada senelio nykštukų pagalbos dengiant stogą kaime, naikinant seną ir gerą pečiųm, įrengiant virtuvę namuke ir pirties antrą aukštą, priepirčio tvarkymui. Pasiraitosim rankoves nuo pat pavasario, sulig prasikals pirma žolė ir atidarys "ŽALIO" sezono pradžią.
4... jau ties 4 punktu susivokiau, kad ne tiek daug aš ir noriu šiemet. Ar aš čia viską jau turiu. Oi ne, dar reiks prisėsti ir normaliai sudėlioti savo grandiozinius norus. Svarbiausia čia nepamažinti su tais norais, ne ima jie ir išsipildo laikui bėgant.


Tiesa, Ieva dar nemoka gerai norėti tų kalėdinių dovanų, keletą kartą užklausus kartoja tą patį - nori kiškio ar tai zuikio. Atleiskite jai, čia per neįdomi dovana, kad Kalėdų senelis kinkytų savo elnius ir lįstų pas mus per kaminą į namus tik su zuikiu.
Laiko dar yra, bus patikslinimas. Galvoju, bent jau koks Lego būtų, tai vis ne taip nuobodu, kaip zuikis.

Comments