Skip to main content

Išankstinis laiškas Kalėdų seneliui - 2014

Labas Gerb. Kalėdų seneli!

Tikiuosi esi gerai pailsėjęs, vasarą kur šiltai praleidai ir dabar esi kupinas jėgų pildyti visų norus ir kitas užgaidas.
Šiemet rašau laišką anksti, kad spėtum jeigu ką apsipirkti per CYBER MONDAY, na o maža ką, gal tu mėgsti online pirkti, kad viską pristatytų į tavo namelį.

Kaip čia gražiai tau viską sudėlioti ir išvardinti, kad nebūtų nei per daug, nei per mažai? Leisk pagalvoti, bet ir taip aišku, kad viskas bus punkteliais, su tam tikrais aprašymais ir detalėmis.
Taigi pradėkime, noriu...
* Rogučių, na pradedu nuo smulkesnių daiktų ir net ne sau, o Ievai. Ieva nedidelė, tad jai reiktų gal kokių ne itin didelių, bet gal su borteliais, kad vaikas neišdribtų, kai aš ją tampysiu... Spalva... Raudona...
* Pradėjau nuo nedidelių, bet čia ne mano stilius... Taigi Seneli, ruoš roges žiemą ir reikia tą pirtį užkurti kaime. Ruoškis padirbėti iš peties. Reiks ir pamūryti, ir pečių specialistu pabūti. Viskuo...
* Na, Seneli, šie 2014 metai buvo turiningi, tai tu kitiems metams paruošk ne ką mažesnę programą - stebink mus iš eilės viskuo. Per Google Maps mums išrink kokią kelionę į šiltus kraštus. Galima ir ne vieną kelionę, galima ir kur nors tolėliau. Tas kelionių sąrašas ilgas, nuo Austalijos, Argentinos, Japonijos, Brazilijos, Kanados, iki eilinio paslidinėjimo Austrijoje, Italijoje ar šiaip kur nors.
* Seneli, čia tokios paslaugos daugiau tavęs prašau, nei terorizuoju išlaidauti... Dabar tokia situacija susiklostė, kad Ievukas neduoda pianinu skambinti. Gal gali pakalbėti ir bent laikinai Ievos paprašyti neprisidėti prie grojimo savo mikliais pirštukais. Duoki bent kokį pusvalandį Kęstui pagroti per dieną. O tai pianinas liūdi vienas įgrūstas į kampą...
* Kad jau rašau ir iš karto generuoju mintis, tai dar gal toks mažas sulankstomas dviratis praverstų. Kur susilanksto į mažutį daiktą ir gali nusinešti jį kaip tašę į darbą, į namus, įkišti į mašiną...
* Sau ir Ievai jau kauliju, bet ką čia Kęstui užprašyti? Oi, prisiminiau - Kęstui tu dar gražios mašinos nesi įtaisęs, na tokio gražaus Cross Country stiliaus karavano. Pasistenk, tu gali!

Bendrai paėmus - Seneli, peržiūrėk visus mūsų tau rašytus laiškus ir tuos galus visokius uždaryk. Kad kiekvienais metais galėtume viską iš naujo pradėti ir nesivilktų skolos.

Seneli, jeigu nori, tai aš tau dainelę padainuosiu, kad tau linksmiau būtų - Seni, Seni, Raudonosi, ką tu man padovanosi? Šita dainelė tuoj atsargiai pradės skambėti daugiau nei kartą per dieną... Bet gi artėja Kalėdos.

Comments