Skip to main content

Pre-Laiskas Kaledu seneliui

Labas...

Vasara dar nesibaige, bet labai issigandau, kad galiu nespeti su savo norais... Liks neispildyti norai per Kaledas, nes pati busiu kalta.
Perziurejau pries tai buvusius laiskus ir tikrai nedaug kas like is ju, tad teks susikaupti ir sukurpti visa sarasa vel, kad vel bent keliems metams i prieki.
astapuke.blogspot.com/search/label/Kalėdos - pirtis, atskiras kambarys, kelione i sniegu karalyse... viskas jau labai arteja i pabaiga. Dalis tikrai finalizuojasi, dalies nebereikia... kaip antai remontas...

Ir zinoma seneli, buk geras paskaityk ta kita laiska, kuri jau parase ir sukrove su visom nuotraukom. Tu ten rezervuok nemenka sumele arba kaip nors kitaip prasisuk, kad visi butu laimingi per Kaledas ir visi, taip taip, noriu prabrezti VISI norai butu ispyldyti is to kito saraso, ir man nereiktu vargti ir tavo minksta vieta dangstyti.

Seneli tu gali! Ir zinoma, ruoskis dar vienam sarasui! Ir dar tokiam mazesniam saraseliui nuo Ievuko :)

Comments

  1. Vargšas tas senelis. Suprantu, kad po tokių laiškų jo laukia nemažas darbas, bet kad profesija tokia jau...... Nieko nepadarysi, tegu čiumpa už maišo ir eina rinkti dovanų.

    ReplyDelete

Post a Comment