Skip to main content

Čeko diena sode

Jau savaitė, kaip Čekas gyvena su mumis ir ne taip jau daug jam liko svečiuotis - ketvirtadienį vakare jis pasitiks savo šeiminikė ir vakaros savo namuose.
Šiandien Čekas keliavo su mumis į svečius, į sodą. Sodas paranki vieta, kad nereiktų Čeko vesti savaitgalio ilgo pasivaikščiojimo :) Tam sode aplinkui vis būna visokių ciucikų, buvo neramu, ar jam nebus ventiliacijos kakle, bet blogiečių šį kartą nebuvo, o sodo šeimininkai kad ir nedrąsiai iš pradžių, bet tuoj įsitraukė į kamuoliuko mėtymo čempionatą.
Čeko pažintis su sodu prasidėjo 2 metrai nuo mašinos, ten toks grioviukas su šiek tiek stovinčio vandens. Ir prasidėjo...
Nuo pietų prasidėjo beveik visą dieną maudynės arba ieškojimas vandenyje to, ko nepametė. Kas jam ten buvo tam vandenyje taip ir liko mįslė. Nei jis ką ištraukė, nei ten kas nors gyvena, bet tiurškėsi Čekas visą dieną. Plačiau apie filmuke...


Kitas sodo privalumas yra kažkokie baubukai ar kurmių kvapai po žeme. Kasė griovį likusią dienos dalį, o kai nusiplukė, tai grįždamas iš nuovargio nusmigo mašinoje ir beveik neatsiliepė šaukiamas.
Grįžęs namo nebekreipį dėmesio ir smigo ant grindų.
Čekas smigo po sunkios dienos

Comments