Skip to main content

Žieminiai darbai kaime - Baldų pervilkimas

Pratęsiau baldų pervilkimo patirtį...
Buvau savaitgalį kaime, iš anksto buvau sugalvojusi, ką veiksiu, tad ėmiausi jau truputį išbandyto darbo - baldų minkštosios dalies pervilkimo. Nusivežiau į kaimiuką reikalingą techniką: siuvimo mašiną, kabių pistoletą, audinio.
Mislijau, kad visai greitas darbas yra tas pervilkimas, tik iškerpu, tik susiūnu, tik sušaudau ir visas baldas bus naujai gimęs.
Pirmas vakaras praslinko itin greitai, o gale tik 2 mažos dalys buvo pervilktos, sekmadienį dar pašaliniais darbais užsiėmiau, tad viso savaitgalio rezultatas - 3 mažos pervilktos dalys. Mažokai, bet gavosi gražiau nei mano pirmas pervilktas baldas, tvirtesnis apvilkimas, audinys gražiau prigludęs.
Per porą žiemos savaitgalių gal yra tikimybės damušti šį projektą ir turėti naują, gražų, minkštą virtuvės kampą. Tik audinio gali pritrūkti, tad teks susigalvoti išeitį :)

Comments

  1. Pastebėjimas iš praktikos - baldų pervilkimas sparčiai paspartėja, jeigu parenkamas reikiamas stimulas. Šį kartą pažadėtas atidaryti po pervilkimo vyno butelis paspartino visą pocesą 100%. Prisiminsim ir manau naudosim ir ateityje ;)

    ReplyDelete

Post a Comment